Privatlivspolitik

Dataansvarlig: Stickleback
CVR 29432473
Gentofte
Danmark
[email protected]
+45 2162 5313

1. Indsamling af personoplysninger

Når du er kunde hos Stickleback indsamler vi kontaktoplysninger (navn, e-mailadresse, telefonnumre) på dig og andre personer i din organisation som kontakter os vedrørende kundeforholdet, f.eks. i forbindelse med supportsager og fakturering.

Når du logger ind i vores kontrolpanel eller i en af vores andre tjenester, indsamler vi desuden oplysninger om din IP-adresse samt hvilken browser du benytter.

2. Anvendelse af personoplysninger

Vi anvender de indsamlede oplysninger til forskellige formål, herunder:

  • Til at besvare henvendelser
  • Til at yde service og support
  • Til at fremsende sikkerhedsadvarsler og lignende teknisk kommunikation
  • Til administrative formål, herunder fakturering

3. Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver kun dine personoplysninger til andre hvis det er nødvendigt for at opfylde gældende lovkrav eller i forbindelse med indberetning til relevante myndigheder af brug af vores systemer til ulovlige formål.

4. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger når vi ikke længere har brug for dem for at opfylde ovenstående formål.

Sletning gennemføres typisk indenfor 3 måneder efter at vi har konstateret at vi ikke længere har behov for at gemme dine oplysninger.

5. Sikkerhed

Vi har iværksat sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at dine oplysninger ikke kommer uvedkommende i hænde. Disse sikkerhedsforanstaltninger omfatter blandt andet fysisk og logisk adgangskontrol, backup, logning samt brug af kryptering.

6. Dine rettigheder

Du er berettiget til at få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, og til at få korrigeret fejl i de registrerede oplysninger. Du kan desuden til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til vores behandling af dine personoplysninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på [email protected]

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os på ovenstående e-mail adresse. Du kan også kontakte Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
[email protected]


Gyldig fra: 2018-05-25