Med på arbejde: mandag

Tom er som regel først oppe og tidligt igang med dagens arbejde:

View this post on Instagram

Kontoret. Sofaen i baggrunden er @lisarisager's foretrukne arbejdsplads. #medpåarbejde

A post shared by Tom Risager (@tomrisager) on

Lidt senere sætter jeg mig med min laptop i sofaen, gerne med musik i ørerne:

View this post on Instagram

Mandag morgen er email-tid… Der skal musik til arbejdet, og jeg synes det er skønt at pakke en helt ny Discover Weekly-playlist fra Spotify ud, mens jeg læser og svarer på diverse mails. Nogle gange rammer den plet og serverer lige det jeg har brug for 🙂 Og ja, selv om jeg arbejder om søndagen, så er det som regel en email-fri dag, hvor jeg rigtig kan koncentrere mig om et projekt, det nyder jeg. På hverdage forsøger jeg også at holde mig til at checke mails i bestemte intervaller, så det ikke er min inbox der styrer min arbejdsdag. #medpåarbejde

A post shared by @ lisarisager on

Efter frokost gik vi ud for at få kaffe, men først uploadede jeg de seneste ændringer til det udviklingssite jeg p.t. arbejder på, så jeg kunne teste det på min mobiltelefon:

View this post on Instagram

En cortado largo efter frokost – og jeg benyttede lejligheden til at teste det site jeg arbejder på p.t. fra min mobiltelefon. Ikke alt fungerede helt som ventet, så jeg fik noteret et par punkter på min to do-liste. #medpåarbejde

A post shared by @ lisarisager on

Når vi det meste af dagen sidder foran en computerskærm, er det rart både at få rørt sig lidt, og at få serveret en god kop kaffe!