dato search shopping envelope Pinterest youtube LinkedIn Facebook Twitter instagram search

Del dit website på sociale medier

Når man deler et link til sit eget website på f.eks. Facebook eller LinkedIn, kan man opleve at se et link-preview med forældet tekst og/eller billede – men det var jo ikke lige det der var hensigten.

Facebook, LinkedIn og de øvrige sociale medier scraper de links, der bliver delt, og gemmer oplysningerne – så behøver de ikke at hente billeder og tekst, hver gang der skal vises et preview. Hvis du ser gammelt indhold, når du deler et link, skyldes det at linket tidligere er delt og dermed cached.

Så hvad gør man?

Man kan bede om at få scrapet linket påny via disse links:

Herefter vises det korrekte indhold – som iøvrigt kan checkes via disse browser extensions: