De altid kreative Claydies har netop åbnet deres nye webshop, bygget i WordPress og WooCommerce. Den er dobbeltsproget dansk/engelsk v.hj.a. WPML og betalingsgateway er ePay.

shop.claydies.dk

Claydies Works Shop - desktop

Claydies Works Shop

BunkerLoves mission er at transformere bunkerne fra Nordnorge til Sydfrankrig til manifestationer af fred og kærlighed via kunst – siden 2012 som årlige festivaler. Bunkerloves eksisterende WordPress-site har fået et nyt responsive tema og er forberedt til oversættelse til dansk, tysk og engelsk.

bunkerlove.com

bunkerlove.dk

Bunkerlove

milik publishing er et mindre, grønlandsk forlag der udgiver smukke bøger til børn og voksne. Forlagets nye, responsive hjemmeside er lavet i WordPress, med WPML til at styre de tre sprog: grønlandsk, dansk og engelsk.

milik.gl

milik.gl

milik publishing

er et forskningprojekt på linjen for TV- og Medietilrettelæggelse, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Projektet dokumenterer hvorledes danske virksomheder og organisationer anvender web-tv.

webtv-tvm.dk

webtv

Web-tv i virkeligheden

På webthings.dk kan du bl.a. lære at lave et responsive WordPress-tema, med udgangspunkt i Automattic’s eget _s-tema.

webthings.dk

webthings.dk

Webthings.dk

Nueva har fået et nyt WordPress tema, som er responsive og med præsentation af cases, opdelt i kategorier.

nueva.dk

nueva

Nueva

Bæredygtige forstyrrelser er et samarbejde mellem Designskolen Kolding og Design2Innovate omkring bæredygtig udvikling i fire danske virksomheder – 12 måneders designtænkning, der forstyrrer og udvikler bæredygtighedsbegrebet og skaber nye muligheder for virksomheder.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress i samarbejde med grafiker Birk Marcus Hansen og projektledelsen, og præsenterer alt indholdet på en enkelt side, hvor det er muligt at filtrere indholdet efter kategorier og tags, samt udvælge og downloade de ønskede artikler som pdf.

Bloggen forstyrrelser.dk er også en del af projektet.

baeredygtigeforstyrrelser.dk

Baeredygtige forstyrrelser

Bæredygtige forstyrrelser

RENOVER prisen, der belønner Danmarks bedste renovering uddeles igen i 2014, og hjemmesiden er blevet opdateret med nye funktioner.

På renover.dk kan man indstille projekter til Renoverprisen 2014 ved at indsende billeder og en beskrivelse af projektet. De indsendte projekter præsenteres på hjemmesiden hvor de kan sorteres efter kategori og periode samt vises på et kort.

renover.dk

renover.dk

Renoverprisen 2014

Hos journalisterne får man hjælp til kommunikationsopgaver: bl.a. nyhedsbreve, pressemeddelelser, pressehåndtering og bladproduktion.

hosjournalisterne.dk er responsive, og er lavet i WordPress ud fra et design leveret af Hos journalisternes grafiker.

hosjournalisterne.dk

hosjournalisterne.dk

Hos journalisterne