dato search shopping envelope Pinterest youtube LinkedIn Facebook Twitter instagram search

WordPress-udviklingsmiljø

Local by Flywheel

Local by Flywheel er en nem måde at arbejde med WordPress på din egen computer – meget praktisk når man udvikler temaer, plugins eller hele websites, indtil de er klar til at lægges online på et udviklingssite.

Local by Flywheel kan downloades til Mac eller Windows, og når først det er installeret er det nemt at starte en virtuel maskine, tilføje et nyt udviklingssite og gå i gang med arbejdet – glem MAMP/WAPM, Cloud 9, Ansible, Vagrant, Bedrock & Trellis og hvad vi ellers har brugt gennem årene.

I vores set-up vælger vi at bruge Apache, de nyeste versioner af PHP og MySQL og https (der er en SSL-indstilling – klik på “trust”, så er den slået til, og husk også at rette url’erne via WordPress’ kontrolpanel > Indstillinger).

Installation og brug af Local by Flywheel er imponerende enkelt – brugergrænsefladen er overskuelig og så enkel som overhovedet mulig. Og ja, der er en gratis Community plan, samt Pro og Teams plans.

Prøv det!

Download Local by Flywheel.

Basis-tema

Som udgangspunkt for et nyt WordPress-tema bruger vi oftest _underscores, som er et sæt templates med de mest nødvendige funktioner, som vi kan bygge videre på – eller slette (f.eks. har vi sjældent brug for rtl.css eller layout-filerne med indbygget sidebar til højre eller venstre), ligesom vi gerne vil organisere scss-filerne på en anden måde end udviklerne af _underscores har valgt.

Desuden har vi udviklet vores eget grundtema (det er det vi bruger til Lite, Plus og Pro-pakkerne), samt child themes, også på basis af _underscores.

Tilpas og download en zip-fil med basis-temaet Underscores.

Browsere

Udover de forskellige browseres indbyggede (og gode) udviklerværktøjer, bruger vi Webhint. Der findes extensions til Firefox, Chrome og Edge. Virkelig godt tool, der supplerer browserens indbyggede inspector.