dato search shopping envelope Pinterest youtube LinkedIn Facebook Twitter instagram search

At gemme bogmærker, at hamstre læsestof og at have brug for god læsbarhed

Jeg læser meget, mest online. Til gengæld er mit syn ikke det bedste, ikke engang med briller på. Derfor bruger jeg Pocket.

Pocket er egentlig beregnet til at gemme online artikler til senere læsning, og jeg bruger det da også til artikler jeg gerne vil læse på et andet tidspunkt. Faktum er at jeg sjældent får læst alle artiklerne, men jeg ved at hvis jeg skulle komme til at kede mig en dag, så har jeg gemt en stor bid af internettet i min lomme.

Men det bedste er, at når jeg åbner artiklerne i Pocket, så er typografi og farver læsevenligt. Så meget at jeg ofte bruger Pocket til artikler jeg læser med det samme!

Til venstre ses Pocket-udgaven af artiklen til højre

Pocket findes både som browser extensions og apps til diverse platforme.