webudvikling

De fleste af vores løsninger er baseret på WordPress eller Drupal – afhængig af hvad der er mest egnet til den aktuelle opgave. Men uanset hvilket CMS som dit website bliver bygget op omkring, så kan du være sikker på at få en flexibel, robust og brugervenlig løsning der passer til dine behov nu og i fremtiden.

WordPress

er et yderst populært open-source content management system der er velegnet til websites i alle størrelser. Hjemmesider baseret på WordPress er lette at opdatere og vedligeholde, og der findes tusindvis af gratis plugins og temaer der kan bruges til at udvide og ændre WordPress’ funktioner og udseende.

Vi er specialister i at lave skræddersyede løsninger i WordPress der fungerer optimalt uanset om de åbnes på computerskærmen, en tablet eller en smartphone.

Drupal

er ligesom WordPress et PHP-baseret open-source CMS. Drupal er yderst velegnet til udvikling af komplekse websites med mange forskellige typer indhold, eller til løsninger hvor der er behov for at give forskellige typer af brugere adgang til forskellige dele af hjemmesiden.

Drupal er et rigtig godt valg til at være grundstammen i hjemmesider der fra starten skal designes med maksimal fleksibilitet for øje.

Specialløsninger

En hjemmeside baseret på WordPress eller Drupal er ikke altid det rigtige løsning. Hvis der er brug for noget der ikke rigtig lader sig presse ind i et CMS’ rammer, så kan vi også hjælpe med en løsning baseret på en kombination af PHP, HTML, JavaScript og CSS med en MySQL backend.